Maakt het met Techniek!

Al sinds 2008 biedt Van den Berge Techniek op maat gemaakte oplossingen in machinebouw en metaalbewerking, inclusief engineering, fabricage, service en onderhoud voor diverse sectoren.

Korte lijnen

Beste service

Vakmanschap

Metaalbewerking en machinebouw op maat

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van metaaltechniek, is Van den Berge Techniek een gespecialiseerd bedrijf in metaalbewerking en machinebouw. Onze expertise ligt in het leveren van op maat gemaakte totaaloplossingen voor diverse sectoren, waaronder de agrarische, voedings-, substraten- en recyclingindustrie. Hier staat engineering in ieder project centraal, waarbij we nauw samenwerken met de klanten om technische vraagstukken te vertalen in innovatieve ontwerpen. Onze diensten omvatten machinebouw, constructiewerk, verspaning en service- en onderhoudswerk. Hierbij staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit en klantspecifieke oplossingen die uw productieprocessen optimaliseren.

Engineering

Constructie

Machinebouw

Verspaning

Service & Onderhoud

Van ontwerp tot realisatie

Wanneer u met uw vraagstuk bij ons komt, gaan we samen op zoek naar een oplossing. Hierbij starten wij met het maken van een ontwerp, bestellen en maken we de onderdelen, monteren we de machine en plaatsen we deze in de lijn. Vervolgens kunnen wij nadien u ontzorgen met betrekking tot service en onderhoud. Denk hierbij aan het oplossen van storingen en het uitvoeren van periodiek onderhoud.

Opgeleverde projecten

Sectoren

Met de diensten op het gebied van machinebouw en metaalbewerking zijn wij actief in verschillende sectoren. Bekijk hieronder op welke manier wij samenwerken met onze opdrachtgevers uit diverse markten.

Agrarische sector

Binnen de agrarische sector bieden wij technische oplossingen als overkappingen en stalen hekken voor stallen.

Voedingssector

Binnen de voedingssector werken wij veel voor uienhandelaren. Denk hierbij aan het bouwen van machines en transportbanden maar ook het verlenen van service en onderhoud.

Recyclingsector

In deze sector voeren wij vooral aanpassingen van machines uit. Denk hierbij het aanpassen of verlengen van een uitvoerband van een shredder of zeef.

Substraatsector

Voor deze sector hebben we al verschillende nieuwe machines ontwikkeld omdat bestaande machines niet voldoen. Denk hierbij aan een speciale bunker voor plakkende producten en de daarbij horende vulschraper.

Voor welke technische uitdaging staat u?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van metaaltechniek en machinebouw? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is de openstaande vacature iets voor jou? Laat jouw gegevens achter via het formulier en wij nemen contact met jou op.

Liever direct solliciteren, of heb je een vraag over de vacature? Bel of mail dan gerust naar Pieter van den Berge.

Bel naar

0113 40 50 31

Adres

Amfoor 5, 4421 AR Kapelle
Zeeland

Solliciteer direct